Festudsmykning som du ønsker det


Der er uendelige muligheder, når du skal holde fest, derfor hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning uanset anledningen.

Vi vil sammen med jer finde de bedste og mest optimale løsninger for udsmykning og dekoration af borde samt lokale – alt efter hvad jeres ønsker er. Vi bestræber os på at gøre jeres fest så personlig som mulig, derfor foregår hele forløbet i tæt samarbejde med jer, så vi netop kan skabe præcis den stemning som passer til hvem i er og hvad i skal fejre!

Vi vil gerne gøre jeres drømme til virkelighed og skabe en uforglemmelig dag, derfor kommer vi gerne ud til feststedet for at brainstorme vores idéer og se hvilke muligheder som er på selve stedet. Dette gør os i stand til at lave den bedste og smukkeste udsmykning til præcis de ønsker i har.

Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte stemning til din fest.

Vores fester er unikt tilpasset og skræddersyet til hver enkelt kundes behov, hvilket gør det til en særlig oplevelse for dig og dine gæster derudover giver det værten mulighed for at være gæst til sin egen fest.

Det lyder ret fantastisk ikke sandt?
Vi gør det hele både dagen før festen og på festdagen – alt efter hvad i ønsker. Dvs. at i ikke skal tænke på andet end at gøre jer selv klar og være udvilet.
Dagen efter afhenter vi alle materialer, som vi har brugt og i får selvfølgelig lov til at beholde alt det personlige.

Vores løsninger kan tilpasses jeres budget, så tøv ikke med at kontakte os uanset hvordan budgettet ser ud. Så tager vi en snak og samarbejder om at få udarbejdet det rette tilbud.

Vi laver selv vores blomsterdekorationer og buketter, derfor kan blomsterne tilpasses til resten af udsmykningen, så man får skabt en rød tråd i feststylingen.

Bryllup- Firmafest – Barnedåb – Fødselsdage

Book et uforpligtende møde med os

Loading...