Handelsbetingelser for feststyling

Booking og betaling

Når du bestiller feststyling hos Festudsmykning.dk, kan du vælge mellem at betale hele beløbet inden for 14 dage eller betale hele beløbet i to rater. Vælger du ratebetaling, betaler du et depositum inden for 14 dage på 30% af prisen og de øvrige 70% senest en måned før dit arrangement.

Du modtager kun én faktura, hvor fristerne for betaling af både depositum og restbeløb fremgår. Det er således dit eget ansvar at huske fristen for slutbetalingen. Falder slutbetalingen ikke rettidigt, mister du din booking af Festudsmykning.dk og får ikke depositummet retur. 

Du bestemmer selv om du vil betale det hele eller betale i to rater med en bankoverførsel. Ved betaling via bankoverførsel vil beløb, frister og vores bankoplysninger stå på din faktura.

Vi har også mulighed for at tilbyde andre betalingsmuligheder, kontakt os herom.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger, du afgiver til Festudsmykning.dk i forbindelse med din booking af feststyling, videregiver vi ikke til en tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevarer vi forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Festudsmykning.dk

Aflysning

Ved behov for aflysning af feststyling, forventes det at kunden kontakter Festudsmykning.dk hurtigst muligt via telefon eller e-mail. Telefon og e-mail findes under punktet ”Kontakt” på hjemmesiden Festudsmykning.dk. Afbestilles der efter indgået aftale om feststyling vil depositummet som udgør 30% af den aftalte pris samt indkøbt materiale med tryk eller på anden måde er speciel indkøbt til kundens arrangement blive opkrævet. I tilfælde af afbestilling senere end 90 dage før afholdelse af arrangementet, vil det fulde beløb blive opkrævet.

Udskydelse

Er din fest påvirket af restriktionerne for forsamlingsforbuddet ifb. en samfundskritisk sygdom, hjælper vi med at flytte din booking op til 1 gang uden beregning. Har du brug for at flytte din booking igen herefter, vil der blive tillagt et flytte gebyr på 20% af din bookings samlede beløb for at optage endnu en dato, hvor vi ikke kan bookes til anden side.

Force majeure

Festudsmykning.dk hæfter ikke for manglende opfyldelse af sine forpligtelser som følge af force majeure, krig, optøjer, borgerlige uroligheder, regeringsindgreb, strejke, lockout, eksport- og/eller importforbud, manglende, mangelfulde eller forsinkede leverancer fra underleverandører, mangel på arbejdskraft, brændsel, drivkraft, valutarestriktioner, mangel på transportmidler eller nogen årsag i øvrigt, som ligger uden for Festudsmykning.dk’s kontrol.

Udlejning af udstyr ifbm. feststyling

Booking af produkter til udlejning sker udelukkende via booking af feststyling. Ønskes der kun udlejning af produkter, kan der henvises til samarbejdspartnere hvor udlejning kan ske på egen hånd. Betaling af udstyr til udlejning sker efter samme model som anført under ”Booking og betaling”.

Vi udleverer og afhenter lejeprodukter ifbm. en feststyling. Lejeperioden for produkter lejet hos Festudsmykning.dk er som udgangspunkt sat til 3 dage medmindre andet er aftalt. Ønskes en længere eller kortere lejeperiode aftales dette ved booking.  

Som udlejer skal Festudsmykning.dk sørge for, at alle produkter udleveres til lejer i komplet stand. Når produkter udleveres til lejer, skal det tjekkes med det samme og inden de tages i brug, at der ikke er fejl og mangler. Hvis der ikke bliver gjort opmærksom på eventuelle fejl og mangler på leveringsdagen anser vi produkterne for leveret komplet og fejlfrit.

Lejer er fuldt ud ansvarlig for de udlejede produkter og bærer risikoen i lejeperioden.

  • Lejer er ansvarlig for enhver skade eller bortkomst af de lejede produkter. Hvis de lejede produkter beskadiges eller bortkommer i lejeperioden, skal de erstattes til dagspris af lejeren.
  • Udlån af de lejede produkter til tredjepart er ikke tilladt.
  • De lejede produkter inkl. deres emballage skal opbevares tørt og forsvarligt i lejeperioden.
  • De lejede produkter skal tilbageleveres rengjorte som ved udlevering. Hvis ikke dette er tilfældet vil lejer blive opkrævet udgiften til rengøring.
  • Bemærk, hvis produkter ikke er rengjort og pakket i henhold til medfulgte vejledning, vil der blive pålagt et rengøringsgebyr på 1000 kr. Opkrævning vil blive eftersendt via faktura.
  • Det er muligt at tilkøbe rengøring af produkter fra 200 kr. (aftales INDEN booking af produkter).

Lejer er forpligtet til ved lejeperiodens ophør at returnere de lejede produkter i samme stand som ved modtagelsen og i samme forsvarlige emballage. Pakkes produkterne ikke forsvarligt ind som ved udleveringen er der forhøjet risiko for skader under fragten retur til udlejer.

Sidst opdateret: 2. april 2022